FTR Family: de Jong Alphen

FTR

FTR

Deze veelzijdige motorfietsen zijn even krachtig als lichtvoetig. Deze motorfietsen bieden een rechte en comfortabele rijpositie, gecombineerd met een bijzonder dynamische handling. Ideaal voor ritten in de bergen, maar ook voor in de stad en voor woon-werkverkeer.

Veelzijdig

Bij de FTR-modellen heb je de voetsteunen recht onder je en het stuur ter hoogte van je middel. Zo kun je je rijpositie onderweg gemakkelijk variëren, van agressief op het moment dat je dat wilt tot ontspannen voor comfortabel toeren.

Krachtig

De combinatie van de krachtige 1203 cc vloeistofgekoelde V-twins en het wendbare rijgedrag staat garant voor dynamische en opwindende rijsensaties.

Minimalistische styling

De FTR's zijn wars van iedere opsmuk. Alles heeft maar één doel: een geweldige rijervaring.

Een uitgebreide modelfamilie

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Leverbaar Vanaf 22 390 € inclusief BTW
FTR Rally

FTR Rally

Leverbaar Vanaf 20 290 € inclusief BTW
FTR Sport

FTR Sport

Leverbaar Vanaf 20 290 € inclusief BTW
FTR

FTR

Leverbaar Vanaf 17 190 € inclusief BTW

EEN COMBINATIE VAN STIJL
EN PRESTATIES

Met de in de American Flat Track-competitie opgedane ervaring zet de iconische FTR de traditie voort met nog meer verfijning. Deze motor brengt voor straatgebruik geschikte prestaties, gebruiksgemak en controle naar een tot nu toe ongekend niveau. Deze ongeëvenaarde Amerikaanse V-twin staat klaar voor je volgende weekendtrip.

SNELLE LOOKS, ZELFS BIJ STILSTAND

De FTR-modellen zijn voorzien van een geraffineerde motor, een op straatgebruik afgestemde wielophanging en 17 inch wielen: een garantie voor prestaties van wereldklasse en een compacter en wendbaarder aanvoelende motorfiets.

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Nederland