Elite family: de Jong Alphen

Elite-motorfietsen

De Elite-modellen zijn ontworpen voor rijders die zich willen onderscheiden en alleen met het beste genoegen nemen.
 Lakwerk, afwerking en onderdelen in customstijl en hoogwaardige voorzieningen maken van deze motorfietsen echte Elite-modellen.

Indian Challenger Elite

Leverbaar Vanaf 49 190 € inclusief BTW
Charcoal Candy Black/Black Candy

DE NIEUWE INDIAN CHALLENGER ELITE

De nieuwe Indian Challenger Elite trekt met zijn op custom bikes geïnspireerde styling veel bekijks en biedt met zijn toonaangevende prestaties en ongeëvenaarde vermogen ongekende rijsensaties.

ALTIJD EN OVERAL EEN OPVALLENDE VERSCHIJNING

De Elite-modellen van Indian Motorcycle kenmerken zich onder andere door hun op custom bikes geïnspireerde design en hun Limited Edition kleurcombinaties, badges en motorafwerking.

SIMPLY THE BEST

Deze motorfietsen zijn af fabriek van voor tot achter royaal voorzien van hoogwaardige voorzieningen. Elk Elite-model is uitgerust met Select-floorboards, een getint windscherm, premium verlichting en Powerband Audio. Een perfecte basis om je ideale bike samen te stellen.

Exclusiviteit

Custom motorfietsen zijn niet bedoeld voor de massa, maar voor rijders die hun eigen weg willen gaan. Om dit karakter eer aan te doen worden er van elk model wereldwijd maar 300 exemplaren verkocht.

RIJASSISTENTIETECHNOLOGIE

Alle hightech en audiofuncties zijn standaard. Een sensationeel 400W-audiosysteem, een 7 inch touchscreen met Ride Command, adaptieve led-verlichting en nog veel meer.

Indian Roadmaster Elite

Leverbaar Vanaf 52 290 € inclusief BTW
Indian Motorcycle Red Candy over Black Candy

OP CUSTOM MOTOREN GEÏNSPIREERDE STYLING

Indian Motorcycle Red Candy, Dark Indian Motorcycle Red Candy en Black Candy bieden een premium kleurenschema dat inspiratie haalt uit het verleden en de custom bikes van vandaag. Compleet met handgeschilderde Championship Gold pinstriping en afgewerkt door twee van de beste custom paintshops in de branche, Gunslinger Custom Paint in Colorado en Custom Painted Vehicles uit Wisconsin, duurt het meer dan 24 uur om elke motorfiets te voltooien.

GEWORTELD IN HISTORIE

In 1904 debuteerde Indian Motorcycle voor het eerst met de inmiddels iconische Indian Motorcycle Red-kleurstelling van het merk. Vandaag zijn we trots deze typerende kleur te eren met een geheel nieuw Indian Motorcycle Red drievoudig kleurenschema met een premium ‘candy’ afwerking. Ter ere van dit jubileum is de middenconsole compleet met een silhouet van een Indian Camelback uit 1904 - het eerste model van Indian Motorcycle dat debuteerde met de herkenbare Indian Motorcycle Red-lak.

AANGEDREVEN DOOR DE THUNDERSTROKE 116

Onze bekroonde Thunderstroke 116 V-Twin heeft 171 Nm koppel. Vermogen te over dus in elke versnelling.

OP DE VOORSTE RIJ

De PowerBand Audio met Bass Boost van Indian Motorcycle, geïntroduceerd in het najaar van 2023, levert 50% krachtiger geluid via 12 luidsprekers in de voorkuip, zijkoffers en topkoffer met nog meer bas in vergelijking met standaard geluidssystemen.

AFSTANDBEDIENDE OPBERGRUIMTE

Je bagage beschermd in ruime, weerbestendige zijkoffers en topkoffer. Druk gewoon op een knop op de console of de sleutel en alles is veilig opgeborgen

HET MEEST ULTIEME IN LUXE

Zowel de rijder als de passagier krijgen een verwarmd en gekoeld zadel in premium uitvoering. Pas je voorkeuren aan met bedieningselementen op het zadel of vanaf je infotainmentscherm. De armsteunen van de duozit bieden eersteklas comfort voor passagiers, ideaal voor lange tourritten.

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Nederland