cruiser family: de Jong Alphen

Cruiser

Cruiser

Indian Motorcycle herdefinieert de iconische Amerikaanse cruiser. Ze zijn de perfecte mix van oud en nieuw - een tijdloos ontwerp aangevuld met moderne technologie, prestaties en nul compromissen.

EEN EERLIJK, AUTHENTIEK ONTWERP

Meer van wat je nodig hebt. Minder van wat je wel kunt missen. Het eenvoudige frame van de Chief is een perfect voorbeeld van wat echt belangrijk is: een compacte, sportieve wielbasis, zichtbare achterschokdempers, een comfortabel, laag zadel en ongelooflijk veel vermogen.

GROTE KRACHT VOOR IEDEREEN

Soepel rijgedrag met vermogen in overvloed van de legendarische Thunderstroke V-twin. Ervaar kracht zonder in te boeten aan nauwkeurige handling.

RUIG VERLEDEN, HIGHTECH TOEKOMST

Bij cruiser-motorfietsen staat traditie centraal, maar het zou onmogelijk zijn om meer geschiedenis te maken zonder de toekomst te omarmen. Moderne voorzieningen, zoals een touchscreendisplay vermomd als een analoge klok, maken het rijden gemakkelijker en veiliger - en dat alles verborgen achter een klassiek uiterlijk.

NIEUWE ICONEN

Indian Motorcycle cruisers zijn echt moderne iconen. Als toevoeging aan die nalatenschap op het 100-jarig jubileum van de Chief, heeft Indian Motorcycle niet zomaar een kleine update uitgerold. We hebben het opnieuw uitgevonden.

EEN UITGEBREIDE MODELFAMILIE

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

Leverbaar Vanaf € 21.690,- inclusief BTW
Chief Bobber Dark Horse

Chief Bobber Dark Horse

Leverbaar Vanaf € 23.990,- inclusief BTW
Super Chief Limited

Super Chief Limited

Leverbaar Vanaf € 27.190,- inclusief BTW

ONTSNAPPEN AAN HET LAWAAI

De cruisers van Indian Motorcycle zijn krachtige, met mechanische middelen ontworpen motorfietsen met een tijdloze stijl. Een gestroomlijnde look zonder toevoeging is de regel, met lederen tassen of een windscherm als uitzondering.

KUNSTZINNIGHEID ONTMOET AMERICANA

Met zijn authentieke design knipoogt de cruiser naar het verleden van Amerika. Eén blik en je weet dat een klassieke Indian Motorcycle niet zomaar ontstaat.

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Netherlands