Detail: de Jong Alphen

Benelux IMR Members - Maak kans op een € 500 voucher per maand gedurende 4 maanden

Mis je kans niet om een Indian Motorcycle-voucher van € 500 te winnen om te besteden aan originele Indian Motorcycle onderdelen, kleding en accessoires bij je lokale Indian Motorcycle dealer!

Bezoek je lokale Indian Motorcycle showroom tussen 1 juli en 31 oktober 2022 om je kans te verzilveren voor een van de prijzen! Een gelukkige winnaar wordt elke maand willekeurig gekozen gedurende x4 maanden, van juli tot oktober 2022. De winnaars ontvangen een voucher van € 500, te besteden aan originele onderdelen, kledingstukken of accessoires van Indian Motorcycle.

Om in aanmerking te komen voor deelname, moet je IMR-lid zijn. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij je IMR-registratie.
Nog geen lid? Schrijf je hier in.

Bij deelname ontvangen deelnemers een automatische e-mail om hun registratie te bevestigen, inclusief volledige algemene voorwaarden. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en ontvangen een digitale voucher, die rechtstreeks naar het e-mailadres wordt gestuurd dat is gebruikt bij registratie voor IMR. Geen uitkering in contanten. Prijs niet overdraagbaar. Alleen inwoners van de Benelux. Vouchers moeten uiterlijk op 30 september 2023 zijn ingewisseld.

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Nederland