FTR Sport: de Jong Alphen
FTR-Family folder
*Voertuigen kunnen zijn afgebeeld met optionele accessoires

FTR-Family folder

Leverbaar vanaf 20 290 € inclusief BTW

FTR Sport

FTR Sport

Leverbaar vanaf  20 290 €  inclusief BTW

Kleur

Black Metallic
White Lightning / Indy Red

Ervaar het fenomenale geluid van het FTR V-Twin motorblok!

Of het nu stationair draait of volop accelereert, de krachtige motor van de FTR onderstreept de stijl van de fiets. Vergeet niet om het volume hoger te zetten!

StartStop

FTR SPORT: EEN HOGERE STANDAARD

Bij de ontwikkeling van de FTR Sport stonden prestaties en authenticiteit voorop.

Een Amerikaans icoon

Een Amerikaans icoon

De imposante en gespierde FTR heeft alles wat een echte motorfiets moet hebben. De lage "flyline" - de lijn die van de voorzijde van de tank langs het zadel naar de achterkant van de motorfiets loopt - onderscheidt hem van elke andere naked bike en verwijst overduidelijk naar de flat track-roots van de FTR.  Moderne Amerikaanse prestaties en een sensationeel uiterlijk kunnen prima samengaan. 

Sensaties gegarandeerd

Sensaties gegarandeerd

Het unieke karakter van de hoogtoerige, vloeistofgekoelde Amerikaanse V-twin maakt de FTR tot zo'n uitzonderlijke motorfiets. Een vermogen van 123 pk en een koppel van een dikke 120 Nm, met een koppelkromme die zo vlak is als een Hollands polderlandschap: een winnende combinatie voor iedereen die zo snel mogelijk bij de volgende bocht wil zijn. 

4 inch touchscreen met Ride Command

4 inch touchscreen met Ride Command

Fraai design en moderne functies gaan samen in dit in de motorfietswereld toonaangevende en exclusieve 4 inch touchscreen met Ride Command, navigatie en Bluetooth-tethering.

RIJGEDRAG VAN ONGEKEND NIVEAU

Voorzieningen die je rijervaring op een nog hoger niveau brengen.

Een rijhouding die vertrouwen inboezemt

Een rijhouding die vertrouwen inboezemt

Het ontwerp van de nieuwe FTR is gebaseerd op dat van onze FTR 750 flat track racer die het Amerikaanse kampioenschap domineert. Door aanpassingen aan de set-up levert hij nu ultieme prestaties op de weg. Dankzij de lichte 17-inch gegoten wielen is de FTR bijzonder wendbaar en de aan de weg klevende Metzeler Sportec-banden garanderen een rotsvaste wegligging.

Remkracht

Remkracht

De volledig verstelbare 43 mm upside-down voorvork en enkelvoudige, goed zichtbare achterschokdemper geven de FTR een opvallend uiterlijk. De reusachtige enkelvoudige Brembo-remklauwen met 4 zuigers grijpen aan op 320 mm grote schijven voor ultieme controle en indrukwekkende remkracht. Je hoeft geen stoppies te doen, maar het kan wel! 

Personaliseer je FTR Sport

Personaliseer je FTR Sport

De FTR is het Zwitserse zakmes onder de motorfietsen: een veelzijdig en onmisbaar stuk gereedschap dat aan al je rijderswensen voldoet. Met de originele fabrieksaccessoires kun je je FTR op het gebied van prestaties, styling, comfort en functionaliteit op een nog hoger plan brengen.

GEMAAKT VOOR HET VERKEER VAN NU

Uitgerust met alle rijassistentietechnologieën die je maar wilt en nodig hebt.

Technologie voor extra rijplezier

Technologie voor extra rijplezier

De drie rijmodi (Sport, Standard en Rain) vergroten de rijsensaties. Lean Angle Sensitive Stability Control en ABS zorgen voor een vertrouwenwekkende en voorspelbare handling onder alle omstandigheden. 

Hou grip

Hou grip

Traction control, Cornering Pre-Control en Wheelie Mitigation behoren ook tot de uitrusting. En als je het voor jezelf nog spannender wilt maken, kun je de traction control en Wheelie Mitigation gemakkelijk uitschakelen. 

Componenten

Componenten

Je kunt het rijgedrag van je motorfiets aan je eigen wensen aanpassen met de volledig verstelbare voorwielophanging en piggyback-achterschokdempers. Zo combineer je een geweldige wegligging op stads- en binnenwegen met een telepatische, lichtvoetige handling.

Specificaties

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Nederland