Lebois chronograph: de Jong Alphen

Indian x Lebois

“Gentlemen, let’s synchronize our watches”

ONTDEK DE UNIEKE SAMENWERKING, TUSSEN INDIAN MOTORCYCLE EN LEBOIS & CO. EEN PREMIUM HORLOGE IN EEN ZEER EXCLUSIEVE OPLAGE, OVERGOTEN MET INDIAN MOTORCYCLE HERITAGE.

BEMACHTIG DE LEBOIS & CO HERITAGE CHRONOGRAPH INDIAN MOTORCYCLE

Ter ere van de introductie van de nieuwe Sport Chief zijn Lebois & Co en Indian Motorcycle een unieke samenwerking aangegaan. Wat resulteert in een exclusieve chronograaf die het ultieme Indian gevoel uitstraalt. De tijd die je graag vergeet tijdens het rijden, vind je terug aan je pols. Maar dan stijlvoller dan ooit.

SPORTIEF MET DE CHIEF. ONTDEK DE SPORT CHIEF

MAAK KENNIS MET DE NIEUWSTE PERFORMANCE CRUISER

De Sport Chief zit bomvol performance onderdelen. Denk aan Fox® achterschokdempers, een KYB® Upside Down voorvork en dubbele Brembo® 4 zuiger remklauwen met semi-zwevende 320mm rotors.

Een unieke cruiser, die gemaakt is voor sportief rijden. Eis jij performance van je motorfiets? Stap dan eens op de Sport Chief en laat je verrassen. Ontdek de sportieve kant van Indian.

Ultimate matching numbers

Bestel bij de aankoop van je nieuwe Sport Chief het Lebois Indian horloge. Ontvang de chronograaf in een bijzondere geschenkverpakking met certificaat en het VIN nummer van je Sport Chief gegrafeerd zowel in het horloge als op de doos.

de Jong Alphen BV - 2401 LN - Alphen aan den Rijn - Nederland